BagsforBikes

Keuze Check

Keuze Check

BagsforBikes biedt een ruim assortiment aan fietstassen. Om hier een juiste keuze in te maken, kunt u gebruik maken van de gratis test. De test kunt u starten door op de onderstaande button te klikken. 

letters, abc, r-2077245.jpg

Keuze Check: BagsforBikes biedt een ruim assortiment aan fietstassen. Om hier een juiste keuze in te maken, kunt u gebruik maken van de test.

Keuze Check

BagsforBikes biedt een ruim assortiment aan fietstassen. Uit passie voor fietsen heb ik, Daniek Knorth, het bedrijf in 2021 opgericht.

Bij BagsforBikes bent u gegarandeerd van een kwalitatief sterke tas tegen een goede prijs. Daarnaast bent u verzekerd van een snelle levering. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, is morgen in huis. 

Het assortiment bestaat uit een divers aanbod. Van dubbele fietstassen tot enkele fietstassen, in allerlei soorten en maten. Met name de Beck-lijn springt eruit door de kleurrijke en vrolijke printjes. Bent u opzoek naar een meer sportieve lijn? Wellicht passen de Beck SPRTV tassen wel bij u. Ook de Willex- en Gazelle lijn bieden een sportieve en modieuze uitstraling.

Deze en andere merken zijn terug te vinden in het assortiment. Het assortiment wordt continu geüpdatet, zodat u altijd keuze hebt uit de nieuwste trends.

Keuze Check
Winkelwagen