BagsforBikes

Betaalmethoden

 

Betaalmethoden

Om het kopen via BagsforBikes zo eenvoudig mogelijk te maken bieden we uw diverse opties aan om te betalen. Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW. U kunt uw bestelling betalen met één van de onderstaande betaalmethodes:

  • Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieren omgeving van uw eigen bank.
  • Creditcard (Visa, Maestro en Mastercard)
    Betaal gemakkelijk en snel met uw creditcard. Aan het einde van de maand krijgt u de rekening van uw aankopen die u tijdens de maand hebt verricht. U kunt overal ter wereld betalen met een Creditcard, ook bij ons.
  • Bancontact/Mister Card
    Voor Belgische klanten maken wij gebruik van Bancontact om het aankoopproces zo vertrouwd en betrouwbaar mogelijk te maken. 
  • Overboeking
    Beschikt u niet over internetbankieren en/of kunt u niet betalen met iDEAL? Dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving. Het voordeel van een bankoverschrijving is dat u de betaling volledig zelf in de hand hebt. Het nadeel is echter wel dat een bankoverschrijving vaak een iets langere verwerkingstijd heeft dan bijvoorbeeld een iDEAL-betaling die direct plaatsvindt. Wij adviseren dan ook altijd om, indien mogelijk, te betalen via iDEAL.

Een bestelling wordt in alle gevallen verzonden na het ontvangen van de betaling. Maakt u gebruik van overboeking, u moet er dan dus rekening mee houden dat er tijd overheen gaat voordat de betaling op onze rekening staat (rekening houden met 1 – 2 dagen extra).

Betaalmethoden
Winkelwagen